אמריקן איירליינס החלה במכירת כרטיסי טיסה ליעדים מרכזיים בקנדה דרך לונדון במחיר אטרקטיבי במיוחד ובמסלול נוח מאוד.
יעדי הטיסה : קלגארי, ונקובר, טורונטו, מונטריאול.
מסלולי הטיסות במסגרת כרטיס זה מאפשרים יציאה בבוקר בטיסות אל על או בריטיש איירוויס מת"א ולאחר חניית ביניים קצרה בלונדון טיסת המשך עם אמריקן איירליינס (המופעלת ע"י בריטיש איירוויס) למספר ערים מרכזיות בקנדה: טורונטו, קלגארי, ונקובר ומונטריאול. מסלול החזרה דומה.
חניית הביניים בלונדון נוחה ומאפשרת מספיק זמן להתרעננות והחלפת מטוס- לרוב מדובר בעצירת ביניים בין שעה לשש שעות, תלוי במועד הטיסות, בחברת התעופה בה יוצאים/נכנסים מ/לישראל (בריטיש או אל-על).
במסגרת כרטיס טיסה זה ניתן לבצע שילוב יעדים. למשל, יציאה בטיסה לקלגארי וחזרה בטיסה מונקובר.כמו כן, מותרת עצירה בלונדון או בהלוך או בחזור ללא תוספת תשלום.
מחירי המבצע המוזלים ביותר מתחילים מ 1000$ לטורונטו ומונטריאול או 1070$ לקלגארי וונקובר כאשר הנסיעה מחוץ לעונה הבוערת. מלאי המקומות מוגבל ויתכנו שינויים במחירים ותוספות על בסיס היצע המקומות הקיים.